SUP00066_bannerbilde
SUP00066_bannerbilde

Tre år med Volvias beste forsikring

I samarbeid med Volvo har vi utviklet et helt nytt og unikt konsept, som gjør bilforsikring enklere enn noen gang før. Når du kjøper en ny Volvo XC40 P8 Recharge Pure Electric modell 2022, får du med Volvias beste forsikring de første tre årene.

Hva dekker forsikringen?

Med denne avtalen får du Volvias beste dekning, Total Care, i tre år. Forsikringen Total Care inneholder alt som ligger under kasko. Slik er du sikret mot de fleste skader, uansett om det er du eller noen andre som har skylden.

I tillegg inkluderer den

  • parkeringsskader for inntil 20 000 kroner uten bonustap
  • en av markedets beste totalskadedekning
  • uhellsdekning for inntil 20 000 kroner uten bonustap
  • Volvias unike trafikkulykkesforsikring Volvia Care

I tillegg til Total Care, er tilleggsforsikringen vår for leiebil inkludert. Med denne dekningen får du leiebil så lenge bilen din er på verksted, så fremt skaden dekkes av forsikringen. Det er ingen tidsbegrensning.

Last ned informasjon om forsikringen her

Light version-SUP00222_bilde 3

Forsikring med alt du trenger

Vi har tenkt på alle detaljer for deg, slik at du ikke behøver å tenke på bilforsikring de neste tre årene. I tillegg til en av markedets beste forsikringer, får du også ubegrenset kjørelengde i forsikringsavtalen. Du er også dekket for ung fører. Enklere kan ikke bilforsikring være.

Med Volvia får du en ekstra trygghet. Vi er eksperter på Volvo, og skulle noe skje med bilen din blir den selvfølgelig reparert på et autorisert Volvo-verksted. Vi sørger for rask og god skadebehandling, og den beste hjelpen hvis uhellet er ute.

Avtalen har ingen bindingstid eller forpliktelser, og som kunde kan du si opp forsikringsforholdet med en måned oppsigelsestid.

Praktisk rundt forsikringsavtalen

Du kan velge å inkludere den treårige forsikringsavtalen når du kjøper en ny Volvo XC40 P8 Recharge Pure Electric modellår 2022 gjennom din Volvo-Forhandler eller Volvo Car Norway.

Avtalen gjelder ikke taxi, utleie-, trafikkskole-, bud-, rute- eller ambulansebil.

Med tilbudet får du tre år forsikring inkludert i prisen på bilen din. Det vil si at du ikke behøver å tenke på bilforsikring de neste tre årene. Vi gjør oppmerksom på at trafikkforsikringsavgiften (TFA) til staten ikke er inkludert i avtalen. Denne avgiften blir du fakturert av Volvia.

TFA ble innført i 2018, og erstattet det som da var den årlige årsavgiften, også kalt veiavgift. Avgiften blir fastsatt av Stortinget hvert år.

Du kan avslutte forsikringsavtalen før de tre årene har gått, dersom du skulle ønske det. Da vil Volvia utbetale gjenstående forsikringssum og TFA. Den årlige forsikringssummen er satt til 3 300 kroner.

Les mer om TFA

Hvor mye skal du betale i egenandel ved en eventuell skade?

Ansvarsskader 0 kroner
Rutereparasjon 0 kroner
Utskiftning av glassrute/glasstak 2 500 kroner
Uhellsdekning 2 000 kroner

 

Egenandelen ved kaskoskader for privatkunder reguleres ut ifra alderen på forsikringstakeren.

Alder 18-30 år 10 000 kroner
Alder 31-35 år 8 000 kroner
Alder 36-70 år 6 000 kroner
Alder 71+ år 8 000 kroner

 

Egenandel ved kaskoskader for bedriftskunder er 8 000 kroner.